Renoveringsarbeten Västerås

Jasmin Bygg – renoveringsarbeten Västerås

Renoveringsarbeten med kvalitet

Hjärtligt välkommen till Jasmin Bygg, som är ett företag som utför renoveringsarbeten och vi vänder oss till dig i Västerås. Vi har alltid fokus på noggrannhet och prisvänlighet. Utöver att det går att vända sig till oss för renoveringsarbeten i Västerås så erbjuder vi ett stort utbud av byggtjänster, allt från köksrenovering till plattsättning med kakel & klinkers. Både privatpersoner och företagare är välkomna att anlita oss.

Om oss

Jasmin Bygg är ett tryggt val av företag. Med bredd på kompetensen och lång erfarenhet ifrån branschen så ser vi till att förverkliga ditt projekt! Vi är av den uppfattningen att det varken finns för små eller för stora jobb för oss, det är alltid kundens behov som avgör.

Renoveringsarbeten Västerås

Kvalitet

Kvalitet i alltifrån byggmaterial till hur vi utför jobbet är vad som är kännetecknande för oss. Med vår hjälp får du hållbara resultat som du i allra högsta grad kan känna dig nöjd med under många år framöver.

Alltid nöjda kunder

Här är vår ambition och högsta strävan att du såklart ska bli 100 procent nöjd med det vi gör för dig. Vi är inte nöjda om inte du som kund får det exakt som du vill ha det.

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi på Jasmin Bygg erbjuder våra kunder det allra mesta inom bygg och renovering. Det du får är kvalitetjobb till ett rimligt pris av medarbetare som har arbetat under riktigt många år i byggbranschen. Vi erbjuder alla presumtiva kunder en offert.

Bygg- och renoveringstjänster

Följande professionella bygg- och renoveringstjänster erbjuder vi till dig:

  • plattsättning med kakel och klinkers
  • köksmontering eller renovering av kök
  • olika slags renoveringar, exempelvis badrum
  • rivningsarbeten utifrån de miljökrav som finns
  • allehanda slags måleriarbeten och snickeriarbeten.

Faktum är att av oss kan du få hjälp med det mesta inom bygg. Är det någonting du vill få hjälp med som du inte finner i listan? Hör av dig i vilket fall, för det som du ser i listan är bara några exempel på vårt tjänsteutbud.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

JASMIN BYGG LIMITED UK Filial

ARMBORSTVÄGEN 6, 192 59 Sollentuna

073-741 39 50

jasminbygg@gmail.com

Renoveringsarbeten Västerås

Vi på Jasmin Bygg ser fram mot att få hjälpa dig. Din expert på renoveringsarbeten i Västerås med omnejd. Kontakta oss så snart som möjligt om du har spörsmål eller vill få en offert!